Seo Services

У Чернівцях відкрили центр стимуляційної медицини та інноваційних технологій

У Чернівцях відкрили Центр стимуляційної медицини та інноваційних технологій Буковинського державного медичного університету.

Про це повідомив власкор ІА ZIK.

Як розповів ректор БДМУ Тарас Бойкук, у центрі будуть навчатися студенти та лікарі на післядипломному етапі.

«Студенти матимуть змогу, завдяки інноваційним технологіям, манекенам тощо удосконалювати свої навички у будь-якій галузі медицини. Тут відпрацьовуватимуть різноманітні практичні навички: реанімаційні заходи, невідкладна медицина», – розповів Тарас Бойкук.

Центр забезпечить навчання та удосконалення практичної підготовки студентів, лікарів-інтернів та практикуючих лікарів.

Центр є багатопрофільним та мультидисциплінарним. Устаткування дозволяє моделювати симуляційні сценарії з акушерства та гінекології, педіатрії, анестезіології та реаніматології, внутрішньої медицини, хірургії.

Для центру було закуплено сучасне симуляційне обладнання, якого досі не було: робот-симулятор дорослої людини, новонародженої дитини, імітації пологів, манекени для проведення ін’єкцій, манекени, на яких студенти будуть практикувати та удосконалювати навички серцево-легеневої реанімації. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/04/12/u_chernivtsyah_vidkryly_tsentr_stymulyatsiynoi_medytsyny_ta_innovatsiynyh_1550513

Результат пошуку зображень за запитом "центр стимуляційної медицини"
У Чернівцях відкрили центр стимуляційної медицини та інноваційних технологій У Чернівцях відкрили центр стимуляційної медицини та інноваційних технологій Reviewed by новини on квітня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.