Seo Services

У Чернівцях зупинили громадянина Литви, який п'яним керував авто

20 лютого 2019 року, близько 9-ї години, за порушення правил дорожнього руху (п. 2.9.в), черінвецькі патрульні зупинили транспортний засіб BMW 320. У ході спілкування з водієм охоронці порядку помітили характерні ознаки наркотичного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку в лікаря нарколога в ЧОНД. Результат позитивний.
Ще одного нетверезого керманича, яким виявився громадянин Литви, патрульні зупинили близько 11 години. Водія автомобіля Mercedes Benz S350 зупинили за порушення ПДР. У ході спілкування з водієм були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови, нестійка хода. Від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, в лікаря нарколога в ЧОНД, водій відмовився.
Водія транспортного засобу Volkswagen Passat в с. Мамаївці інспектори зупинили за перевищення швидкісного режиму. У ході розгляду справи про адміністративне правопорушення патрульні виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння водій відмовився в присутності 2 свідків.
У всіх випадках на водіїв поліцейські склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння). Про це повідомляє патрульна поліція Чернівецької області.
З початку 2019 року патрульні виявили 193 випадки керування транспортними засобами в нетверезому стані.
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/u-chernivcyah-zupinili-gromadyanina-litvi-yakiy-pyanim-keruvav-avto-367937
У Чернівцях зупинили громадянина Литви, який п'яним керував авто У Чернівцях зупинили громадянина Литви, який п'яним керував авто Reviewed by новини on лютого 26, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.