Seo Services

У Чернівцях запрацює новий стадіон на вулиці Головній

Сьогодні міська влада має прийняти новий  стадіон, що на вулиці Головній, в експлуатацію і вже найближчим часом усі охочі чернівчани зможуть займатися на ньому спортом.
«Сьогодні департамент має приймати у підрядника цей стадіон. Стадіон вже завершений. Єдине, що там не завершене – це роздягальні. Але враховуючи, що вже починається футбольний сезон, треба дітям, спортсменам і просто мешканцям мати можливість де грати, поставив завдання, щоб сам стадіон вже прийняли в експлуатацію.
Стадіон буде доступний всім, Наразі ми плануємо організаційно приєднати це футбольне поле до футбольного поля на «Олімпії», щоб ті самі люди, які організовують змагання і слідкують за полем на «Олімпії», вони так само будуть опікуватися і цим полем.
Стадіон буде використовуватися для проведення змагань, а в час, коли вільний, він буде доступний для всіх чернівчан», – повідомив в ефірі Буковинська хвиля 100.0FM секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

0372.ua/news/2352649/u-cernivcah-zapracue-novij-stadion-na-vulici-golovnij
У Чернівцях запрацює новий стадіон на вулиці Головній У Чернівцях запрацює новий стадіон на вулиці Головній Reviewed by новини on квітня 17, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.