Seo Services

У Чернівцях затримали хакера, який майнив криптовалюту за рахунок понад мільйона українців

У Чернівцях кіберполіція затримала чоловіка, який майнив криптовалюту за рахунок понад мільйона українців.

Про це повідомляється на офіційному сайті кіберполіції України, пише molbuk.ua

Працівники кіберполіції встановили: 32-річний мешканець Буковини створив та адміністрував велику кількість інтернет-ресурсів. На створених ресурсах він розміщував шкідливе програмне забезпечення для майнінгу криптовалюти. Використовуючи обчислювальні можливості процесора та графічного адаптера, зловмисник втручався в роботу електронно-обчислювальної техніки відвідувачів вищевказаних Інтернет-ресурсів. Це призводило до порушення встановленого порядку маршрутизації інформації та подальшого погіршення роботи комп’ютерів відвідувачів.

Під час проведення обшуків у квартирі зловмисника, правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку зловмисника, банківські картки, додаткові носії інформації та чорнові записи. Усе вилучене направлено на експертизу.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу комп'ютерів, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) КК України. Зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення.

У Чернівцях затримали хакера, який майнив криптовалюту за рахунок понад мільйона українців
У Чернівцях затримали хакера, який майнив криптовалюту за рахунок понад мільйона українців У Чернівцях затримали хакера, який майнив криптовалюту за рахунок понад мільйона українців Reviewed by новини on березня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.