Seo Services

У Чернівцях перехожий здійснив розбійний напад на чоловіка

18 лютого 2019 року до поліції надійшло повідомлення про доставляння до лікарні швидкої медичної допомоги 32-річного чоловіка з проникаючим пораненням черевної порожнини.
Після операції чоловік пояснив працівникам поліції, що в ніч на 18 лютого у нього виникла словесна суперечка з невідомим перехожим. Незнайомець наніс чоловікові удар в живіт предметом, схожим на ніж, відкрито заволодів грошима та втік у невідомому напрямку. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Працівники Управління карного розшуку та Садгірського відділення поліції проводять комплексні слідчо-розшукові дії для встановлення та затримання особи, яка скоїла злочин.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/u-chernivcyah-perehozhiy-zdiysniv-rozbiyniy-napad-na-cholovika-367783
У Чернівцях перехожий здійснив розбійний напад на чоловіка
У Чернівцях перехожий здійснив розбійний напад на чоловіка У Чернівцях перехожий здійснив розбійний напад на чоловіка Reviewed by новини on лютого 18, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.