Seo Services

У Чернівцях затримали таксиста «під кайфом», який не мав права керувати авто

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу патрульної поліції Чернівецької області. 

У Чернівцях правоохоронці затримали водія автомобіля Opel Omega з ознаками наркотичного сп’яніння, який надавав послуги перевезення пасажирів на таксі, не зважаючи на те, що раніше його позбавили права керування транспортними засобами. 

Патрулюючи на вулиці Шевченка, поліцейські помітили транспортний засіб Opel Omega, який перебував в орієнтуванні. 

Під час перевірки документів виявили, що водій пред‘являє тимчасовий дозвіл іншого водія. 

Перевіривши громадянина встановили його особу та з’ясували, що чоловік позбавлений права керування. 

"В ході розгляду справи про адміністративне правопорушення інспектори у водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився пройти огляд на стан сп’яніння у присутності двох свідків", - йдеться у повідомленні прес-служби. 

На водія винесено постанову ст..126 КУпАП (керування транспортними засобами без відповідних документів) та складено протокол ст..130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

У Чернівцях затримали таксиста «під кайфом», який не мав права керувати авто У Чернівцях затримали таксиста «під кайфом», який не мав права керувати авто Reviewed by новини on лютого 12, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.