Seo Services

Чернівчани хочуть зобов’язати Зелентрест висаджувати молоді дерева замість зрубаних

31 січня 2019 року зареєстрували петицію щодо забов'язання "Зелентресту" висаджувати молоді дерева замість зрубаних.
Автор петиції Тарас Полатайко пише, що з кожним роком в Чернівцях стає все менше і менше дерев. Старі дерева вирубують, а нові на їх місце – не висаджують.
"Місто перетворюється на пустелю: дихати нічим від пилюки, майже на кожній вулиці є лунки, з яких замість дерев стирчать пеньки. Інколи дерева саджають. Однак за ними не доглядають, не поливають – і молоді саджанці гинуть. Це повторюється з року в рік за кошти міського бюджету. результату-нуль, дерев стає все менше", йдеться у повідомленні.
Аби не допустити катастрофи і зберегти Чернівці зеленими, чернівчани вважають, що потрібно встановити контроль за озеленення у місті.
"Пропоную: юридично забов'язати комунальне підприємство "Зелентрест" висаджувати молоде дерево замість кожного зрубаного. На рівні міста розробити механізм покарань за невисаджені вчасно дерева, недоглянуті молоді саджанці. Штрафувати за безвідповідальність" - пише авто петиції.
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/chernivchani-hochut-zobov-yazati-zelentrest-visadzhuvati-molodi-dereva-zamist-zrubanih-366959
Чернівчани хочуть зобов’язати Зелентрест висаджувати молоді дерева замість зрубаних
Чернівчани хочуть зобов’язати Зелентрест висаджувати молоді дерева замість зрубаних Чернівчани хочуть зобов’язати Зелентрест висаджувати молоді дерева замість зрубаних Reviewed by новини on лютого 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.