Seo Services

У Чернівцях сотні людей у колі заспівали колядку

У Чернівцях у музеї просто неба вчора, 13 січня, уже вдванадцяте відбулося фольклорно-етнографічне свято "Від Різдва Христового до Йордана".

Як передає кореспондент molbuk.ua, у ньому взяли участь кращі народні колективи з усієї Буковини. 

Чернівчани приходили цілими родинами. Біля воріт музею їх зустрічали музиканти та колядники. На фестивальному полі всі фотографувалися біля великого етнодідуха, на який діти розвішали свої побажання на добро. 

Розпочалося дійство спільною молитвою біля Свято-Миколаївської церкви, що на території музею. Всі присутні помолилися за Україну, мир та військових. Виступали біля кожної музейної хати і на сцені. Відвідувачі фестивалю поринули у світ колядок і щедрівок, забав маланкових гуртів, обрядів Водохреща. Всі учасники створили велике коло і сотні людей заспівали колядку. Це було неймовірне видовище. Також порадував своїм виступом заслужений Буковинський ансамбль пісні й танцю. 

Можна було посмакувати стравами буковинської кухні, придбати сувеніри. Багато забав було для дітей: катання на санках, конях, кареті, канатна дорога. 

Організатори заходу – управління культури Чернівецької ОДА, учбово-методичний центр культури Буковини, обласний музей народної архітектури та побуту. 

У Чернівцях сотні людей у колі заспівали колядку - фото
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/164407-u-chernivcyakh-sotni-lyudey-u-koli-zaspivaly-kolyadku-foto.html
У Чернівцях сотні людей у колі заспівали колядку У Чернівцях сотні людей у колі заспівали колядку Reviewed by новини on січня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.