Seo Services

В Чернівцях викрили нелегальне виробництво ікри

У Чернівцях викрили нелегальне виробництво червоної та чорної ікри. Фальсифіковану продукцію оптом і в роздріб поширювали на території одного з торгових ринків Чернівців.
"47-річний житель Чернівців повідомив, що невідомі особи на одному з ринків обласного центру продали неякісну червону ікру відомої марки. Внаслідок вживання продукції неналежної якості, людина отримала харчове отруєння", – повідомляють в поліції.
Незабаром поліцейські з'ясували, що на території Чернівців розгорнуто виробництво контрафактної ікри. Під час обшуків в орендованих приміщеннях вилучили червону і чорну ікру в пластикових пакетах, а також продукцію, готову для продажу. Остання була законсервована в бляшані банки, з незаконним використанням чужих брендів. Загальна кількість вилученого контрафакту складає понад 3500 упаковок різного об'єму.
У Чернівецькій області викрили банду "хіміків", які займалися виготовленням фальсифікованого алкоголю під виглядом напоїв відомих торгових марок.
Також повідомлялося, що купуючи продукти, українці зазвичай звертають увагу на термін придатності, а не на склад. Але виробник навіть в списку інгредієнтів може вказати далеко не всю правду, а то і взагалі зробити продукт зовсім з інших компонентів. Журналісти "Сегодня" з'ясували, чому шкідливі замінники, і досліджували полиці українських магазинів, склавши ТОП-5 продуктів, які фальсифікують найчастіше.
https://ukr.segodnya.ua/regions/lvov/nedorogaya-krasnaya-i-chernaya-ikra-v-chernovcah-razoblachili-nelegalnoe-proizvodstvo--1202241.html
В Чернівцях викрили нелегальне виробництво ікри В Чернівцях викрили нелегальне виробництво ікри Reviewed by новини on січня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.