Seo Services

У Чернівцях затримали сутенера-наркоторговця

У Чернівцях правоохоронці затримали сутенера, який поєднував свою діяльність із наркоторгівлею.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Організатором злочинної схеми був 36-річний буковинець. Він підшукав у соцмережах трьох буковинок, віком від 18 до 25 років. Користуючись тим, що дівчата перебували у скрутному матеріальному становищі, сутенер втягнув їх у заняття проституцією. Половину грошей, отриманих від клієнтів, залишав собі.

Крім цього, поліцейські з’ясували, що зловмисник пригощав своїх «підопічних» наркотиками, щоб вони були більш залежними від нього. Також наркотичні засоби сутенер збував особам, які користувалися сексуальними послугами дівчат.

До затримання організатора незаконного бізнесу залучили бійців спецпідрозділу «КОРД». У затриманого слідчі виявили та вилучили психотропні речовини амфетамін і «Субутекс». Йому повідомили про підозру за статтею 307 Кримінального кодексу та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

За вказаними фактами тривають досудові розслідування. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/01/22/u_chernivtsyah_zatrymaly_suteneranarkotorgovtsya_1493463

Пов’язане зображення
У Чернівцях затримали сутенера-наркоторговця У Чернівцях затримали сутенера-наркоторговця Reviewed by новини on січня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.