Seo Services

Вночі на вулиці Руській у Чернівцях чоловік та жінка пограбували перехожого

Нападники забрали гроші, мобільний телефон та ніж
13 січня 2019 року, близько 1-ї години, надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що за адресою: м. Чернівці, вулиця Руська, невідомі чоловік та жінка, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи грошима заявника у сумі 800 грн., мобільним телефоном марки «ЛЕНОВО» та ножем, після чого побігли в напрямку до центру міста.
Патрульні, отримавши інформацію через радіоефір, направилися обстежувати прилеглу територію. На перехресті вулиці Руської та вулиці Яремчука були виявлені чоловік та жінка, які підпадали під орієнтування та мали схожі прикмети.
Поліцейські згідно ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» провели поверхневий огляд, під час якого в чоловіка був виявлений телефон марки «ЛЕНОВО», а в жінки – ніж. Заявник впізнав даних осіб та підтвердив, що саме вони заволоділи його майном.
На місце події викликано слідчо-оперативну групу Чернівецького ВП. Про це інформує прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.
https://pogliad.ua/news/crime/vnochi-na-vulici-ruskiy-u-chernivcyah-cholovik-ta-zhinka-pograbuvali-perehozhogo-366053
Вночі на вулиці Руській у Чернівцях чоловік та жінка пограбували перехожого Вночі на вулиці Руській у Чернівцях чоловік та жінка пограбували перехожого Reviewed by новини on січня 14, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.