Seo Services

«Спали в шапках, провідник утік»: нардеп повідомила про нелюдські умови у потязі «Чернівці–Київ»

«Спали в шапках, провідник утік»: нардеп повідомила про нелюдські умови у потязі «Чернівці–Київ». 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на народного депутата від БПП Ірину Суслову з посиланням на одну з пасажирок Наталію Кашинську

У ніч на 8 січня пасажирам купейного вагону сполученням "Чернівці–Київ" довелося мерзнути всю дорогу через відсутність опалення. 

Вона купила квиток за 320 гривень із Івано-Франківська і отримала місце в другому вагоні. 

"На її превелике здивування там дуже дивно працював опалювальний котел: скільки б вугілля не кидали, а тепла він не давав. При цьому за вікном був тріскучий мороз. В результаті температура всередині не піднімалась вище 10 градусів. Вночі провідник просто втік зі свого вагона, а люди змушені були спати в куртках та шубах, але це мало допомагало, бо протяги з вікон створювали специфічну вентиляцію", - повідомила нардеп. 

"Після того як пасажири підняли ґвалт, провідник зізнався, що шансів на тепло немає, бо котел зламаний й по-хорошому цей вагон зовсім не повинні ставити до рухомого складу. Це підтвердив й начальник потягу, додавши, що просив начальство не під’єднувати вагон-розвалюху, але дарма. Бажання викачати гроші в пасажирів переважило", - написала Суслова. 

"Люди з холодного вагону залишили свої "теплі" враження в книзі скарг. Але цим справа не повинна обмежитись", - додала вона. 

Ірина Суслова повідомила, що з приводу цього інциденту вона спрямує офіційне депутатське звернення до керівництва Укрзалізниці та міністерства інфраструктури України. 

У коментарях до цього допису інші користувачі соцмережі повідомили про схожі інциденти у потязі "Чернівці–Київ" та інших поїздах. 

"Мы тоже покупали билет на Львов и ехали в совсем холодном вагоне... Обидно и досадно что тебя считают за скот", - написав користувач Alex Shatokha. 

"Та ж ситуація у цьому ж потязі у ніч на 6 січня. 5 вагон. Їхали з дитиною, провідник воду на чай грів у чайнику звичайному, у тамбурі був сніг!!!", - зазначив Олександр Думишинець

"Теж попали в таку ситуацію, їхали взагалі без опалення, пар ізо рта йшов... Зі мною була дитина двох років. Буду вдячна якщо і наш випадок включите до депутатського звернення. Бо управи на них немає..", - повідомила Татьяна Григоренко

Наразі ані Укрзалізниця, ані міністерство інфраструктури публічно не відреагувало на цю пригоду. 

http://bukpravda.cv.ua


«Спали в шапках, провідник утік»: нардеп повідомила про нелюдські умови у потязі «Чернівці–Київ» «Спали в шапках, провідник утік»: нардеп повідомила про нелюдські умови у потязі «Чернівці–Київ» Reviewed by новини on січня 11, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.