Seo Services

У Чернівцях керівника Держархіву засудили на 5 років за хабар

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу управління СБУ в Чернівецькій області. 

У Чернівцях суд призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі керівнику Державного архіву Чернівецької області. 

За матеріалами Служби безпеки України Шевченківський районний суд Чернівців до п’яти років позбавлення волі засудив затриманого на хабарі керівника Державного архіву Чернівецької області. 

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди за видачу громадянам архівних довідок про їх народження на території області. 

У серпні 2017 року правоохоронці затримали хабарника у робочому кабінеті під час отримання майже тисячі трьохсот євро від місцевого мешканця. 

Суд визнав чиновника винним у скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирок набув законної сили. 

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях правоохоронці затримали на хабарі посадовця Державного архіву за надання фіктивних архівних довідок.

У Чернівцях керівника Держархіву засудили на 5 років за хабар
У Чернівцях керівника Держархіву засудили на 5 років за хабар У Чернівцях керівника Держархіву засудили на 5 років за хабар Reviewed by новини on січня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.