Seo Services

Життєві історії: Покинув свою країну через беззаконня

Прикра історія, яка трапилася з одним із мешканців Чернівців, привела до того, що чоловік з активною життєвою позицією був змушений покинути свій бізнес, сім’ю, батьків та рідну домівку і шукати притулку на території іншої держави.
До редакції газети звернувся чоловік на ім’я Олександр М., який став жертвою переслідування, а також фізичного та морального насильства з боку кримінальних елементів, після того як відкрив власний бізнес з виготовлення пластмасових виробів у Вижницькому районі.
Усі проблеми і непорозуміння у молодого підприємця виникли тоді, як один із чернівецьких високопосадовців накинув оком на його власність. Отоді розпочалось рейдерське захоплення підприємства та земельної ділянки, на якому воно було. Та чоловік відмовився поступитися цим місцем.
Олександр М. розповідає, що звертався до поліції та інших правоохоронних органів, але все виявилося марним.
Потім почались погроми його власності. Йому надходили погрози від незнайомців по телефону, а згодом підприємця підстерегли ввечері на вулиці й побили. Він не поступався, і тоді його жорстоко побили вдруге.
Цього разу чоловік 10 днів лікувався в травматологічному відділенні місцевої лікарні. Лікарі діагностували струс мозку, перелом потиличної кістки голови, а також численні забої м'яких тканин голови.
На цьому його проблеми, на жаль, не закінчились. Була навіть спроба підпалу квартири. І коли чоловік переконався, що хулігани не зупиняться ні перед чим і його життю загрожує небезпека, вимушено покинув свій бізнес, рідний дім і найголовніше – сім’ю, літніх батьків та подався шукати прихистку десь за межами країни.
- Звичайно, я хотів би повернутися додому до своєї родини та батьків, але усвідомлюю, що наразі це неможливо, - зізнався чоловік.

https://pogliad.ua/news/bukovina/zhittevi-istoriyi-pokinuv-svoyu-krayinu-cherez-bezzakonnya-365498?utm_source=redtram&utm_medium=referral&utm_campaign=news&utm_content=463370879&utm_term=331717
Життєві історії: Покинув свою країну через беззаконня Життєві історії: Покинув свою країну через беззаконня Reviewed by новини on грудня 31, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.