Seo Services

Засудили водія автомобіля «Мерседес», через якого в ДТП загинув мотоцикліст у Зеленому Гаї

У Чернівецькій області суд призначив покарання у вигляді одного року умовного ув’язнення водію автомобіля Mercedes Benz, який влітку цього року допустив зіткнення з мотоциклом, внаслідок чого водій мототранспорту загинув на місці ДТП.
Як повідомляється у судовому вироку, який оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень, трагічна аварія сталася 2 липня у межах населеного пункту Зелений Гай Новоселицького району приблизно о 18.40, пише molbuk.ua.
14 грудня Новоселицький районний суд визнав водія "Мерседеса" винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Дружина загиблого у суді заявила, що не має претензій до обвинуваченого, оскільки він відшкодував матеріальну й моральну шкоду. Вона просила суд не позбавляти його волі та права керування транспортними засобами.
Водночас суд звільнив обвинуваченого від відбування призначеного основного покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Відео інцинденту:
https://www.youtube.com/watch?v=9ZEHmYica78
Засудили водія автомобіля «Мерседес», через якого в ДТП загинув мотоцикліст у Зеленому Гаї Засудили водія автомобіля «Мерседес», через якого в ДТП загинув мотоцикліст у Зеленому Гаї Reviewed by admin on грудня 24, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.