Seo Services

У Чернівцях дитячі хірурги просять допомогти придбати медичний інструмент

У Чернівцях дитячі хірурги просять допомогти придбати медичний інструмент. 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на завідувача хірургічного відділення дитячої міської лікарні Миколу Хому, який надав коментар molbuk.ua. 

У Чернівцях медики хірургічного відділення міської лікарні просять допомогти їм придбати необхідний інструмент - ендоскопічні щипці. 

За допомогою цього інструменту лікарі дістають з організму дітей сторонні тіла з дихальних шляхів. 

Кілька днів тому інструмент зламався під час процедури. 

“Цей інструмент нам дуже необхідний. А він вже відпрацював свій ресурс. Ми корисувалися ним шість років. За допомогою цього інструменту лікарі діставали з дихальних шляхів дітей гудзики, горішки, копійки, іграшки тощо. Ендоскопічні щипці необхідні для екстренних випадків. Адже коли сторонній предмет потрапляє у дихальні шляхи, його витягують саме цим інструментом. Якщо нема чим це зробити — це серйозна проблема. Тоді потрібно вести дитину до іншої області. А є такі випадки, що дитину просто не встигнуть довезти”, - каже Микола Хома

Орієнтовна вартість ендоскопічних щипців - 4-5 тисяч гривень. Лікарі сподіваються, що хтось із спонсорів виявить бажання допомогти і придбати не такий вже дорогий, але дуже необхідний інструмент. 

Бажаючих допомогти придбати медичний інструмент просять звертатися у відділення хірургії міської дитячої лікарні на вулиці Буковинській. Контактний номер телефону: (0372) 53-06-92 (ординаторська).

bukpravda.cv.ua

У Чернівцях дитячі хірурги просять допомогти придбати медичний інструмент
У Чернівцях дитячі хірурги просять допомогти придбати медичний інструмент У Чернівцях дитячі хірурги просять допомогти придбати медичний інструмент Reviewed by новини on березня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.